Boka team

Boka team till 2018

MPC Stjärngolf är en Sverige-tour med spelorter i Visby, Sundsvall, Stockholm, Malmö, Göteborg och Malmö. År 2014 utökades MPC Stjärngolf med en Europatävling i Marbella.
Vinnaren får en weekend till Marbella med friplats i MPC Stjärngolf Europatävling. Teamen blir därmed en del av Marbella Business Weekend. Förstapris i Marbella är en weekendresa till Miami Beach.

Team
Varje team om tre deltagare ”förstärks” av en känd profil alternativt en golf-pro. Detta ger tävlingen den stjärnstatus namnet utlovar. Utöver traditionella inslag som ”närmast hål”, ”längsta drive” och “rakast drive” bjuder vi på flera överraskningar från våra partners. Dagen avslutas med bankett med talk show, trerättersmiddag, underhållning och prisutdelning.

Bokning
Ni skickar in intresseanmälan via denna länk: Anmälnings sida. Vi nås även via mail stjarngolf@mpcab.se eller telefon 08-452 22 30.

Ert team får
Tre deltagarplatser till MPC Stjärngolf på den ort ni väljer samt ett start-kit med presenter från våra partners. En heldag med flera överraskningar och tävlingar. Dryck och mat vid incheckning samt på banan, bankett med talk show, underhållning, trerätters middag med dryckespaket, prisutdelning av högklassigt prisbord m.m.

Datum
Visby, Visby Golf Klubb, onsdagen den 13 juni.
Sundsvall, Timrå Golf Klubb, tisdagen den 19 juni.
Stockholm, Bro Hof Slott Golf Club, onsdagen den 27 juni.
Göteborg, Göteborg Golf Klubb, torsdagen den 23 augusti.
Marbella, Rio Real Golf Club, fredagen den 28 september.

För mer information om evenemanget se evenemangsbeskrivningen här (PDF)