Marbella 29/9-18

La Zagaleta Golf Club

– Europatävling

För mer information om tävlingen 2018 se team produktbladet här (PDF)

Tävlingsbana
För fjärde året i rad arrangeras MPC Stjärngolf:s Europatävling i exotiska Marbella. Denna gång på den exklusiva banan La Zagaleta.

La Zagaleta klassas som en av Europas mest exklusiva och lyxiga privata Resort. Anläggningen består av 36 Parkland-hål där både den gamla och den nya banan kombinera inramning med berg, Medelhavskog och fantastisk utsikt över Alboránhavet, Afrika och Gibraltar.

Banorna är dynamisk design med doglegs, antingen vänster eller höger. Banan är relativt kort och mycket teknisk.

Inramningen inger lugn och tystnad och vid en golfrunda är det mycket vanligt att man kan se fasan, hjort, Mufflonfår med mera.

För mer information om La Zagaleta och golfbanorna se www.lazagaleta.com

Bankett
MPC Stjärngolf är en del av Marbella Business Weekend som avslutas med en gemensam bankett ihop med deltagarna från MPC Stjärntennis. Banketten sker Lördagen den 29 september hos Puente Romanos El Chiringuito där det ges en trerätters middag med dryckespaket och underhållning.

Förmingel
Torsdagen den 27 september arrangeras ett förmingel hos evenemangs hotellet Gran Guadalpin Banus. Deltagare och partners samlas för nätverkande och mingel, start klockan 18.00.

 DATUM: Lördagen den 29 september

POGRAM:

09.00 Incheckning och uppvärmning

10.00 – Information

10.30 – Kanonstart för MPC Stjärngolf

16.00 – After Golf vid klubbhuset med öl och tilltugg


Bankett

20.30 – Välkomstdrink

21.00 – Middag med underhållning

00.00 – After Party hos Puente Romano’s nattklubb Suite

TILLÄGG: Extra middagsplatser & golfrundor • Boende • Flyg inkl. transfer till och från flygplats i Marbella • Transfer till och från golfbanan • team piké med egen logo m.m.

ERT TEAM FÅR: Deltagarplatser till MPC Stjärngolf, start-kit med presenter från våra partners. En heldag med flera överraskningar och tävlingar. Kaffe/te, vatten, snacks, mat ute på banan, After Golf med en öl & snacks, bankett hos Puente Romano där även deltagarna från MPC Stjärntennis ingår som ger ett unikt nätverkande. Banketten innehåller trerätters middag med dryckespaket, talk show, underhållning med mera.