Marbella 28/9-18

Río Real Golf & Hotel

– Europatävling

För mer information om tävlingen 2018 se team produktbladet här (PDF)

Tävlingsbana
För fjärde året i rad arrangeras MPC Stjärngolf:s Europatävling i exotiska Marbella. Denna gång på den klassiska banan Rio Real Golf & Hotel

Rio Real golfbana designades av den legendariska Javier Arana, som anses vara den bästa spanska designern genom tiderna.

Banan är beläget i det mest prestigefyllda området Marbella, bara 5 minuter från stadens centrum, öppnade av golfbana skedde 1965. Golfbanan går längs Rio Real River och ned till Medelhavet.

Dess design gör det till en spektakulär bana. Med 18 hål (par 72) och mer än 6000 m längd, anser den kungliga spanska golfförbundet (Real Federación Española de Golf) att det är en prestigefylld golfbana och en av de bästa i Spanien, både för sin layout som den unika skönheten.

För mer information om banan se www.rioreal.com

Bankett
MPC Stjärngolf är en del av Marbella Business Weekend som avslutas med en gemensam bankett ihop med deltagarna från MPC Stjärntennis. Banketten sker Lördagen den 29 september hos Puente Romano där trerätters middag med dryckespaket och underhållning.

Förmingel
Torsdagen den 27 september arrangeras ett förmingel vid evenemangs hotellet där samtliga deltagare och partners är välkomna, start klockan 19.00. Mer information kommer närmare evenemangsdagen.

 DATUM: Fredagen den 28 september

POGRAM:

11.00 Incheckning och uppvärmning

12.15 – Information

13.00 – Kanonstart för MPC Stjärngolf

19.00 – After Golf vid klubbhuset med öl och tilltugg


Bankett lördagen 29 september

20.30 – Välkomstdrink

21.00 – Middag med underhållning

00.00 – After Party hos Puente Romano’s nattklubb Suite

TILLÄGG: Extra middagsplatser & golfrundor • Boende • Flyg inkl. transfer till och från flygplats i Marbella • Transfer till och från golfbanan • team piké med egen logo m.m.

ERT TEAM FÅR: Deltagarplatser till MPC Stjärngolf, start-kit med presenter från våra partners. En heldag med flera överraskningar och tävlingar. Frukostsmörgås, mat ute på banan, After Golf med en öl & tilltugg, bankett hos Puente Romano lördagen den 29:e september där även deltagarna från MPC Stjärntennis ingår som ger ett unikt nätverkande. Banketten innehåller trerätters middag med dryckespaket, talk show, underhållning med mera.