Boka team

Boka team till 2020

MPC Stjärngolf är en Sverige-tour med spelorter i Stockholm, Göteborg och Sundsvall. År 2014 utökades MPC Stjärngolf med att vara en del av Marbella Business Weekend Europatävling. Förstapris i Marbella är en weekendresa till Miami Beach.

Team
Varje team om tre deltagare ”förstärks” av en känd profil alternativt en golf-pro. Detta ger tävlingen den stjärnstatus namnet utlovar. Utöver traditionella inslag som ”närmast hål”, ”längsta drive” och “rakast drive” bjuder vi på flera överraskningar från våra partners. Dagen avslutas med bankett med talk show, trerättersmiddag, underhållning och prisutdelning.

Bokning
Ni skickar in intresseanmälan via denna länk: Anmälnings sida. Vi nås även via mail info@mpcab.se eller telefon 08-452 22 30.

Ert team får
Tre deltagarplatser till MPC Stjärngolf på den ort ni väljer samt ett start-kit med presenter från våra partners. En heldag med flera överraskningar och tävlingar. Dryck och mat vid incheckning samt på banan, bankett med talk show, underhållning, trerätters middag med dryckespaket, prisutdelning av högklassigt prisbord m.m.

Datum
Stockholm, Bro Hof Slott Golf Club, onsdagen den 24 juni
Göteborg, Göteborg Golf Klubb, torsdagen den 20 augusti
Sundsvall, Timrå Golf Klubb, torsdagen den 27 augusti
Marbella, La Zagaleta, lördagen den 26 september

För mer information om evenemanget se evenemangsbeskrivningen här (PDF)