Marbella 22 – 25 oktober

La Zagaleta Golf Club

– Europatävling

För mer information om tävlingen 2020 se team produktbladet här (PDF)

Tävlingsbana
För sjunde året i rad arrangeras Marbella Business Weekend (MBW). För tredje året i rad arrangeras MBW Golf på den exklusiva banan La Zagaleta.

La Zagaleta klassas som en av Europas mest exklusiva och lyxiga privata Resort. Anläggningen består av 36 Parkland-hål där både den gamla och den nya banan kombinera inramning med berg, Medelhavskog och fantastisk utsikt över Alboránhavet, Afrika och Gibraltar.

Banorna är dynamisk design med doglegs, antingen vänster eller höger. Banan är relativt kort och mycket teknisk.

Inramningen inger lugn och tystnad och vid en golfrunda är det mycket vanligt att man kan se fasan, hjort, Mufflonfår med mera.

För mer information om La Zagaleta och golfbanorna se www.lazagaleta.com

Bankett
Marbella Business Weekend som avslutas med en gemensam bankett ihop med deltagarna från MBW Golf och MBW Tennis. Banketten arrangeras i Dinner Club format Lördagen den 24 oktober hos BoHo Club där det ges en trerätters middag med dryckespaket och underhållning.

Open House
Torsdagen den 22 oktober arrangeras ett Open House. Deltagare och partners samlas för nätverkande och mingel, start klockan 18.00.


DATUM: Lördagen den 24 oktober

POGRAM:
09.00 – Incheckning och uppvärmning
10.00 – Information
10.30 – Kanonstart för MBW Golf
16.00 – After Golf vid klubbhuset med öl och tilltugg


Dinner Club
20.30 – Välkomstdrink
21.00 – Middag med underhållning
00.00 – After Party
TILLÄGG: Extra middagsplatser & golfrundor • Boende • Flyg inkl. transfer till och från flygplats i Malaga • Transfer till och från golfbanan • team piké med egen logo m.m.
ERT TEAM FÅR: Deltagarplatser till MBW Golf, start-kit med presenter från våra partners. En heldag med flera överraskningar och tävlingar. Kaffe/te, vatten, snacks, mat ute på banan, After Golf med en öl & snacks, bankett hos Puente Romano där även deltagarna från MBW Tennis ingår som ger ett unikt nätverkande. Banketten innehåller trerätters middag med dryckespaket, talk show, underhållning med mera.