Sundsvall 22 augusti

Timrå GK

2019 blir andra år för MPC Stjärngolf med Sundsvall som tävlingsort. Tävlingen avgörs på Timrå Golfklubbs högklassiga seasidebana.

För mer information om tävlingen 2019 se team produktbladet här (PDF)

Tävlingsbana
Timrå Golfklubb är Europas Nordligaste seasidebana.

Klubben bildades 1985 och ligger i det natursköna deltaområdet i Indalsälvens utlopp som bildades en ödesdiger natt 1792 när Vildhussen orsakade översvämning efter ett haveri i det som idag kallas Dödafallet.

Golfbanan blev spelklar sensommaren 1988. Här spelar du på högklassig bana med vattenhinder eller sidovattenhinder på 17 av de 18 hålen. Närheten till skog och vatten och ett rikt fågelliv banar väg för en golfupplevelse att minnas.

Timrå Golfklubb anses av många besökare som en av dom största utmanande banor man spelat.

2009 utsåg klubben till Årets Golfklubb i Sverige. Klubben har idag drygt 1300 medlemmar och besök årligen av ca 5600 greenfeegäster

För mer information om banan se: www.timragk.se

Bankett
Evenemanget avslutas med bankett som arrangeras i centrala Sundsvall där trerätters middag, prisutdelning och underhållning ges.DATUM: Torsdagen den 22 augusti

POGRAM

10.00 – Incheckning och uppvärmning

11.30 – Information

12.00 – Kanonstart för MPC Stjärngolf

17.30 – After Golf vid klubbhuset

20.00 – Bankett med Talk show, underhållning och prisutdelning hos

TILLÄGG: Extra bankettplatser • boende på hotell • transfer till Timrå GK • Team piké med egen logo m.m.

ERT TEAM FÅR: Tre deltagarplatser, start-kit med presenter från våra partners. En heldag med flera överraskningar och tävlingar. Dryck och mat vid incheckning och på banan, bankett med trerättersmiddag inklusive dryckespaket, prisutdelning av högklassigt prisbord m.m.