Sundsvall 27 augusti

Timrå GK

För tredje året i rad är Sundsvall tävlingsort för region norr i MPC Stjärngolf Sverige-tour. 2020 blir första gången som tourfinalen avgörs i region norr. Tävlingen avgörs på Timrå Golfklubbs unika seasidebana.

För mer information om tävlingen se team produktbladet här (PDF)

Covid-19 anpassad
Genom Covid-19 har Sverigetouren fått ställas in vilket gör att tävlingen i Sundsvall blir den enda tävlingsorten 2020. Eventet blir i mindre format för att Covid-19 anpassa evenemanget. Detta blir också den sista tävlingen någonsin för MPC Stjärngolf eftersom varumärket kommer ersättas med nytt koncept till 2021.

Tävlingsbana
Timrå Golfklubb är Europas Nordligaste seasidebana.

Klubben bildades 1985 och ligger i det natursköna deltaområdet i Indalsälvens utlopp som bildades en ödesdiger natt 1792 när Vildhussen orsakade översvämning efter ett haveri i det som idag kallas Dödafallet.

Golfbanan blev spelklar sensommaren 1988. Här spelar du på högklassig bana med vattenhinder eller sidovattenhinder på 17 av de 18 hålen. Närheten till skog och vatten och ett rikt fågelliv banar väg för en golfupplevelse att minnas.

Timrå Golfklubb anses av många besökare som en av dom största utmanande banor man spelat.

2009 utsåg klubben till Årets Golfklubb i Sverige. Klubben har idag drygt 1300 medlemmar och besök årligen av ca 5600 greenfeegäster

För mer information om banan se: www.timragk.se

Middag
Evenemanget avslutas med Covid-19 anpassad middag med prisutdelning, arrangeras i samarbete med q-bar.


DATUM: Torsdagen den 27 augusti

POGRAM
09.00 – Incheckning med enskild start
10.00 – Start för första teamet
17.30 – After Golf vid klubbhuset
20.00 – Middag med prisutdelning hos

TILLÄGG: Extra middagsplatser • boende på hotell • transfer till Timrå GK • Team piké med egen logo m.m.

ERT TEAM FÅR: Tre deltagarplatser, start-kit med presenter från våra partners. En heldag med flera överraskningar och tävlingar. Dryck och mat vid incheckning och på banan, middag inklusive dryckespaket, prisutdelning av högklassigt prisbord m.m.