Samarbetspartners

Samarbetspartners

-För ett lyckat möte

Genom MPC Stjärngolf ges företag en unik möjlighet att marknadsföras i en exklusiv sport- och nöjesmiljö, med köpstarka kunder och stort media intresse som stärker företagets  image genom de möten och exponeringsytor evenemanget erbjuder.

Vilken form passar Er bäst?
Vi erbjuder samarbetsformer i allt från Officiell leverantör till Tourpartner, med goda möjligheter att skräddarsy er medverkan för ett ömsesidigt, optimalt och givande utbyte som möjligt!

Exempel på samarbetspartners under 2019 var bland annat Breitling, Nordic Choice Hotels, BMW, Svenska Spel, Telia, Carlsberg med flera.

Hålvärd
Ni äger ert hål under hela tävlingen och under dagen träffar ni upp till 150 spelare och partners. Ett perfekt tillfälle att få personlig kontakt och nätverka med företagare på både lokal och rikstäckande nivå. Ni kan hålla presentation, frågesport, exponering, dela ut gåvor, arrangera en tävling.

Länkar till produktblad
Hålvärd Stockholm 2020
Hålvärd Göteborg 2020
Hålvärd Sundsvall 2020
Hålvärd Marbella 2020

Partnerstruktur MPC Stjärngolf
Titel-/Huvud-/Del-/Media- och Rangepartner, Officiell leverantör, Hålvärd samt Bankettpartner.

För prisuppgifter och detalj information klicka på nedanstående länkar där ni finner vad som gäller för varje spelort. Bokning och ytterligare information kontakta oss via info@stjarngolf.se eller tel 08-452 22 30.

Varmt välkommen!